Tuingereedschap: Weed Sweeper


Dit postje hoort misschien eerder thuis in ‘Planet Gagdet‘.

Met dit toestel, de ‘Weed Sweeper’ van Kinzo (te koop in de Makro) verwijder je onkruid en mos tussen de tegels van het terras, tuinpad of oprit. Waar halen ze het uit dacht ik, tot Hilde zei “dat dit er wel een handig ding uitzag om de oprit te ontmossen”. Dammit ik zie mij al aan de slag met de ‘Sweeper’. Dit lijkt mij typisch zo’n toestel dat na een paar uren de geest geeft, ik kan mis zijn hoor …
Anyway I’ll keep you posted.One Response to “Tuingereedschap: Weed Sweeper”

  1. google Says:

    Het ziet er inderdaad een toestel uit dat maar zelden uit de opbergruimte zal worden gehaald. Misschien maar best want ik vermoed dat het niet echt geschikt is om lang of veel mee te werken :-)

    Kurt Vossaert

Leave a Reply