Grasmachine gekocht in Makro deel 2


Vorige week kregen we bericht van de Makro dat onze grasmachine hersteld was en of we ze binnen de tien werkdagen konden afhalen. We vielen wel achterover van de prijs van de herstelling: op het bestek dat we mochten ontvangen was de prijs 57,72 euro, in deze brief was de prijs ineens verdubbeld: 115 euro.

Het spreekt vanzelf dat we niet bijzonder welgezind naar de Makro vertrokken. Bij aankomst en na een kwartiertje wachten bleek dat we de originele herstellingsbon niet mee hadden, we kregen de machine niet mee zonder dit document, ook al stond alle informatie, merk, serienummer enz. in de laatste brief die we gekregen hadden en die we wel bij hadden. Dus terug naar huis om dat origineel op te halen.

Terug in de Makro, na een half uurtje wachten, vroegen we uitleg waarom de herstelling niet onder de garantie (2 jaar) viel. De mevrouw aan de balie zei dat we akkoord gegaan waren met het bestek en dat die vraag eigenlijk niet relevant was, ze drukte zich echter niet zo elegant uit als ik het hier schrijf. Na enig aandringen, kregen we de naam van het hoofd van de klantendienst, ze was niet te bereiken, ze had een dag verlof. We kunnen ze volgende week telefoneren.

Op de vraag waarom de prijs ineens verdubbeld was had de mevrouw geen antwoord, het ’systeem’ had het bedrag waarschijnlijk per abuis twee maal ingeput, dus we moesten uiteindelijk het originele bedrag, 57,72 euro betalen.

Vervolgens konden we in de drive-in, in de gietende regen, onze grasmachine afhalen. Ik heb meteen even geprobeerd of ze vlot startte en dat was ok. Ik hoop dat de overige problemen ook verholpen zijn.
Conclusie: de klantvriendelijkheid van de Makro kan heel wat beter.One Response to “Grasmachine gekocht in Makro deel 2”

  1. Anonymous Says:

    Misschien eens doorsturen naar de klantendienst van Macro, wat denk je?

Leave a Reply