Kruidentuin is aangelegd


Zaterdag bij het ochtendgloren, die aannemers beginnen altijd zo ontiegelijk vroeg, begonnen we de werkzaamheden aan de kruidentuin. We dachten een lange zware dag tegemoet te gaan, maar om 10 uur 30 was de klus reeds geklaard!
Ongelofelijk maar waar, Marnix effende in een razend tempo de stabilisé, met verenigde krachten werden de tegels erop geplaatst en voor we het goed beseften waren alle 15 betontegels geplaatst! Dank u Marnix, Dirck, Geert en Koen.

Tegels-leggen-1
Tegels-leggen-2

Meer foto’s zijn hier te zien.

Na de middag hebben we nog verder de plantgaten met aarde gevuld, daar zijn nog ettelijke kruiwagens in gegaan!

Ik was van plan om zondag reeds met het verplanten van de kruiden te beginnen, er staan al wat tuinkruiden te ‘wachten’ in een stukje border, maar ik was euh, kaputski. Het zal voor volgend weekend zijn.

Welke kruiden heb jij in je tuin staan of welke kruiden gebruik jij regelmatig? Let me know! We kunnen misschien nog wat inspiratie opdoen2 Responses to “Kruidentuin is aangelegd”

  1. Dirk Sabbe Says:

    Thijm, thijm, thijm! En een beetje peterselie (Italiaanse & gewone). En bieslook. Een laurierboompje misschien?

  2. Ilse Jansoone Says:

    proficiat! Het is echt een geslaagde operatie geweest. Nog voor het krieken van de dag was de klus al geklaard. Dirk had zelfs de tijd niet om één schep te doen. Je kent ons hé, altijd te laat ;-)

Leave a Reply