Tuinadvies


In de tuin kom je soms voor onverwachte problemen te staan en dan heb je advies nodig, soms snel. Begin deze zomer scheurde onze catalpa na een zwaar onweer, wat nu? De meeste tuincentra waren met vakantie of hadden ook geen oplossing.
Tijdens mijn zoektocht op het net kwam ik bij de informatieve site Tuinadvies terecht. De site heeft ook een levendig forum waar volop vragen over allerlei tuintopics worden gesteld.

Mijn vraag over de catalpa werd zeer vlug beantwoord door iemand uit het vak. Na een tweede advies, hier ook dezelfde oplossing, kon ik onmiddellijk aan de slag om te voorkomen dat de boom volledig zou doorscheuren.
Zie deze post.

Ondertussen ben ik vrij actief op het forum om oplossingen aan te reiken of om planten te determineren. Echt een leuke en ontspannende bezigheid waarbij ik ook nog iets opsteek. Hier maak ik graag een half uurtje voor vrij.Leave a Reply