Digitalisborder


Vorig jaar hebben we 2 nieuwe borders aangelegd, die konden we toen echter niet volledig beplanten wegens tijds-, geld- en energiegebrek. Omdat ik vreesde dat in de ‘gaten’ heel vlug onkruid zou groeien, dacht ik eraan om in één van de twee borders iets voorlopig te zaaien, als bodembedekker. Ik had nog een flinke portie digitaliszaad uit onze vorige tuin, dit heb ik met royale hand uitgestrooid in de lege plekken. Met het gevolg dat ik nu een vingerhoedskruid border heb. OK, het is een beetje over maar het oogt toch spectaculair vind ik.

Dit jaar zijn we verder de border aan het vullen en de digitalisplanten die in de weg staan gaan er dan uit, er zijn er toch genoeg. Trouwens wat ik verwijder gaat naar de buren, die profiteren mee van de digitalisbodembedekker.

Digitalisborder

Ps, digitalis is een van mijn favoriete planten, maar dat had je waarschijnlijk als geraden ;-) )Leave a Reply