Meer narcissen


Bij Pasen horen paasbloemen of narcissen. De voorbije drie jaar had ik nu en dan een paar bollen in de grond gestoken, meestal tête à tête-narcissen, en die gaven hier en daar wat vroege lentekleur. Maar het waren er veel te weinig en ze waren niet echt strategisch geplaatst in de border.

Vorig jaar hadden we in de vroege lente met stokjes en gekleurde linten de plaatsen aangeduid waar we nog narcissen en andere bolgewassen in de border wilden .

Narcissen-in-border-2009

In de vroege herfst 2008, plantten we 100 grootbloemige narcisbollen, 50 krokusbollen en 50 sneeuwklokjes, op de plaatsen die we in de lente hadden aangeduid. Een hele karwei, maar het resultaat mag er zijn.

Krokussen-20092 Responses to “Meer narcissen”

  1. Zo Says:

    Ik ben pro! Meer krokussen!

  2. Antoon Jamin Says:

    Dat komt in orde. We zullen in de herfst onze bollenplanter nog eens bovenhalen.

    Antoon

Leave a Reply